Zapatero på Lanzarote

Drömmen om Zapatero.

José Luis Rodríguez Zapatero, den olycksbringande  och djupt inkompetente f d regeringschefen har hållit hov på Lanzarote där han tillbringar sin semester med familjen.

Oraklet vägrade uttala sig om dagspolitik, vilket vi tackar för. Han ansåg att hans egen gärning bör bedömas först när man fått perspektiv på den.

Zapatero berättade att folk han möter alltid är respektfulla, vilket skvallrar om att han aldrig mött oss. Redan tidigare har han tillkännagivit att han till hösten kommer ut med en bok om ekonomi, vilket låter som ett makabert skämt.

Till slut meddelade Zapatero, som kan koppla av med cirka 2 miljoner om året i lön, att han kanske kommer att köpa en fastighet på Lanzarote ”eftersom utbudet är bra”. Ja, så är det. Med över 30% arbetslöshet på Kanarieöarna och rekordartat många vräkningar så blir många fastigheter till salu, till vrakpriser.

Den enda nyhet som skulle glädja oss visavi Zapatero vore att han arresterades för den sanslösa misskötsel av landet som han gjorde sig skyldig till och som lett till så mycket lidande. Men det kommer givetvis aldrig att hända. Politiker har aldrig någonting att frukta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s