Våra gratulationer till Colombias folk!

Demonstrators take part in an event organized by supporters of the "no" vote for the upcoming referendum on a peace deal between the government and FARC rebels in Bogota, Colombia

Nej-sidan firar

Medan politiskt korrekta politiker och media i hela världen häpnas och gråter över att Colombias folk ”sagt nej till fredsavtalet” så vill vi gratulera det colombianska broderfolket!

Det som den colombianske presidenten och den kommunistiska knarkgerillan ville att folket skulle ratificera var inte ett fredsavtal utan en smutsig, obegriplig  kapitulation som gav en oförtjänt seger till redan besegrade knarkgerillan.

alfonso_cano_farc_n-365xxx80

En knarkterrorist av den sort vi gillar. Nämligen stendöd. Liket av den satans massmördaren Alfonso Cano som sköts ihjäl av colombianska regeringstrupper 2011.

Naturligtvis vill det colombianska folket ha fred! Men man vill också ha rättvisa. Man vill se bödlarna i fängelse.Man vill ha tillbaka alla barn som kidnappats och gjorts till barnsoldater.  Och man vill ha hem alla som kidnappats.

monojojoy

Underbar syn. Liket efter den fruktade knarkterroristen Mono Jojoy som dog i ett colombianskt bombanfall 2010.

raul-reyes-muerto-14

Ytterligare ett vackert foto. Nämligen liket efter knarkterroristen Raul Reyes som dog under ett colombianskt flyganfall mot hans gömställe i Ecuador. Under flykten undan bomberna trampade han dessbättre på en av de egna personminorna

Och man vill att knarkgerillan tvingas tulla på sina välfyllda bankkonton för att betala skadestånd till de oräkneliga offren och betala tillbaka alla lösensummor man tilltvingat sig genom kidnappningar.

Dessutom vill man att staten river upp knarkgerillans hela hantering av knarkhandeln. FARC är den största kokainkartellen i världen.

Som ”fredsavtalet” var utformat hade knarkterroristerna kunnat lämna sin trista tillvaro i kommunistparadis som Kuba och Venezuela för att återvända till hemlandet stenrika, med utsuddade brottsregister för att ägna sig åt politik, juridik eller vadsomhelst.

Det colombianska folkets motstånd väcker avund hos oss som sett hur förre socialistledaren Zapatero räddade den baskiska kommunistiska terrororganisationen ETA från utplåning. Det skedde med samma argument som i Colombia: fred. Men ETA var i stort sett besegrat, genom infiltration och annat gott polisarbete. I sista sekund ingrep Zapatero med påföljd att ETA-mördarna kom lindrigt undan och kunde börja lyfta politikerlöner.

Spaniens HD hade fällt utslaget att ETA:s alla svansorganisationer (med Herri Batasuna i spetsen) var olagliga när den genompolitiserade konstitutionsdomstolen, där socialistpartiet hade majoritet, rev upp HD:s beslut. Det har fått förödande konsekvenser i Spanien. ETA styr provinsen Guipúzcoa, och deltar i koalitioner i flera andra provinser, bland annat Navarra. Och en mycket stor del av Baskiens kommuner är ETA-styrda.

Så tack till Colombias folk som exemplariskt stod upp emot ett enat världsetablissemang, mot knarkterrorism, mot straffrihet och för rättvisa! 

 

 

 

 

Lämna en kommentar