Öppna kanalen

Vår allra högsta önskan är att kunna aktivera våra läsare att delta på den här bloggen. Vi skulle önska att bloggen översvämmades av kommentarer, positiva som negativa. I ett försök att attrahera och engagera våra läsare öppnar vi nu Öppna kanalen där våra läsare kan skriva om det mesta som anknyter till bloggens teman. Det kan vara typ insändare, frågor, rättelser, förslag, beröm, kritik – ja, det mesta. Men inte reklam!

Alla texter måste vara egna (alltså inte stulna någonstans) men citat är naturligtvis tillåtna. Språket måste vara vårdat – undvik allt utom mycket milda kraftuttryck. Personangrepp tillåts – men bara väl underbyggda och på offentliga personer.

Vi förbehåller oss rätten att med eller utan förklaring stryka inkomna inlägg. Den vägen kommer inlägg från t ex nazister och kommunister gå.

Inläggen sker som kommentarer på denna sida.

Välkomna!

2 tankar på “Öppna kanalen

  1. Hej! Jag är en före detta utlandssvensk med bred erfarenhet av Spanien och då i första hand Las Palmas. Måste styrka att jag fick ett mycket gott intryck av spanjorerna, som jag upplevde som vänliga, glada och gästfria. Dessutom bra klimat och låga priser. Var ganska ung då och gick i svensk utlandsskola. Lider med dem och hoppas det vänder snart. Las Palmas stad och Repsol skall börja borra efter olja och jag hoppas de får upp lite olja. Kan rädda deras ekonomi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s